Projektu aktualitātes

andrew neel 218073 unsplashEiropas Savienības pieaugušo izglītības informācijas platforma EPALE 24 Eiropas valstīs veic lietotāju un potenciālo lietotāju aptauju, dodot iespēju novērtēt gan satura kvalitāti, gan platformas lietošanas ērtumu.

Pašlaik EPALE sadaļa latviešu valodā tiek veidota Izglītības un zinātnes ministrijas Erasmus+ projekta “EPALE – nacionālā atbalsta sistēma” ietvaros. Mums ir svarīgs katrs viedoklis, lai veidotu labāku un lietotājiem draudzīgāku EPALE! Lūdzu, klikšķiniet šeit, lai sāktu aptauju! Plānotais aptaujas aizpildīšanas laiks – 3 minūtes.

EPALE ir pieaugušo izglītībai veltīta informācijas platforma 24 Eiropas valstu valodās, ar integrētu tiešsaistes Google tulkotāja pakalpojumu. Interneta lapa apkopo informāciju, kas saistīta ar pieaugušo izglītību Eiropā, ietverot plašu resursu bibliotēku pedagogiem, publikācijas par pieaugušo izglītības aktualitātēm saistībā ar notiekošo Eiropas ekonomikā un politikā, kā arī viedokļu apmaiņas, sadarbības partneru meklējumu un komentāru sadaļu. Vairāk par EPALE uzzini šeit!