Jaunumi
ATCELTS! Bezmaksas seminārs "Starpkultūru izglītības pieeja un metodes pieaugušo izglītībā"

Sakarā ar ārkārtas situāciju valstī, seminārs atcelts.

 

 

 

 

 

 

 

EPALE (Eiropas pieaugušo izglītības elektroniskā platforma) Latvijas atbalsta dienests 2020. gada 26. martā aicina uz praktisku bezmaksas semināru "Starpkultūru izglītības pieeja un metodes pieaugušo izglītībā". Seminārs notiks no pulksten 10.00 līdz 14.30 Rīgā, Izglītības un zinātnes ministrijas telpās Vaļņu ielā 2. Semināru vadīs pasniedzēja Natalja Gudakovska, kas sniegs ieskatu starpkultūru izglītības būtībā un pamatprincipos. Dalībniekiem būs iespēja apgūt ikdienā pielietojamas darba metodes. Semināra dalībnieki saņems apliecinājumu par kursa noklausīšanos.

Vietu skaits seminārā ir ierobežots, tāpēc dalībnieki tiks apstiprināti, izvērtējot pieteikuma anketā norādīto motivāciju, pieredzi un saistību ar pieaugušo izglītības jomu. Apstiprinātie dalībnieki saņems rakstisku uzaicinājumu uz pieteikuma anketā norādīto e pastu.

PIETEIKTIES

Pieteikšanās līdz 19. martam (ieskaitot).

Seminārs "Starpkultūru izglītības pieeja un metodes pieaugušo izglītībā" tiek rīkots Izglītības un zinātnes ministrijas Erasmus+ projekta “EPALE Nacionālais atbalsta dienests” ietvaros.