Jaunumi

Trešdien, 2020. gada 20. maijā, plkst. 17.00 Izglītības un zinātnes ministrija tiešraidē translēs šī mācību gada ceturto un noslēdzošo “Emociju viesistabas” sarunu par atbalstu nedrošā brīdī pedagogiem.

Šajā tiešraides sarunā eksperti meklēs skaidrojumus par skolotāju un skolēnu vecāku attiecībām, īpaši uzsverot, kā tās veidojas attālināto mācību laikā.

Ko esam mācījušies no šī laika, ko esam sapratuši un pie kā jāturpina strādāt, lai veidotos produktīva saruna? Par šo un citiem psihoemocionāliem aspektiem varēs uzzināt plašāk jau trešdien.

Tiešraides video:

Tiešsaistes sarunu varēs vērot un tajā piedalīties, uzdodot jautājumus tiešsaistes video komentāru sadaļā, kā arī rakstot uz Whatsapp: +371 27894212.

Sarunu vadīs:

Liene Bērziņa.

Sarunāsies:

Aina Poiša, psihoterapeite;

Dr. psych. Aivis Dombrovskis, psihoterapijas speciālists;

Ineta Lāce-Sējāne, divu pusaudžu mamma un 10. klases audzinātāja.

Kad?

Trešdien, 20. maijā.

Cikos?

Plkst. 17.00.

Kur?

Tiešsaistē Facebook.com

Krīzes laikā, kad izjaukts ierastais dzīves ritms un jāievēro dažādi ierobežojumi, daudzi izjūt spriedzi, trauksmi, dusmas, bēdas vai nomāktību. Šādas emocijas ir saprotamas un nav nosodāmas, taču ir ļoti svarīgi darīt visu iespējamo, lai palīdzētu sev un saviem līdzcilvēkiem. Reizi nedēļā eksperti sarunāsies par atbalstu nedrošā brīdī, lai palīdzētu izvairīties no krīzes radītām sekām emocionālajai veselībai.

Iepriekšējo raidījumu ieraksti.