IKT projekta koordinatore
Izsludina pieteikšanos programmas "Sporto visa klase" 7.sezonai

Latvijas Olimpiskā komiteja (LOK) ir informējusi pašvaldību un izglītības iestāžu pārstāvjus par programmas “Sporto visa klase” realizāciju Covid-19 pandēmijas apstākļos un apstiprina, ka programma “Sporto visa klase” turpināsies un ir izsludināta pieteikšanās jaunajai – 7.sezonai.

Projekts un tā programma īstenojama atbilstoši valstī noteiktajiem epidemioloģiskās drošības pasākumiem Covid-19 pandēmijas izplatības ierobežošanai, ievērojot visus veselības ekspertu ieteikumus, un dalībnieku veselība uzskatāma par augstāko prioritāti.

Jaunums šajā gadā programmas “Sporto visa klase” ietvaros būs tiešsaistes konferences organizēšana dalībniekiem un citiem interesentiem. Arī “Sporto visa klase” programmas atklāšana šajā mācību gadā notiks visiem kopā esot tiešsaistē.
Lai pieteiktos programmai “Sporto visa klase”, izglītības iestādei nepieciešams LOK līdz 2020.gada 22.septembrim nosūtīt piederīgās pašvaldības apstiprinātus pieteikumus.

Ar programmas “Sporto visa klase” noteikumiem 2020./2021.mācību gadam ir iespējams iepazīties šeit.

Programma “Sporto visa klase” paredz iesaistīto skolu 3., 4., 5. un 6. klašu skolēniem katru nedēļu nodrošināt papildus divas vai trīs fakultatīvās sporta nodarbības, kas notiek saskaņā ar Latvijas sporta pedagoģijas akadēmijas (LSPA) un sporta veidu federāciju izstrādātu metodisko materiālu. Savukārt 2.klasēm nodarbības programmas ietvaros notiek, paredzot vecuma grupai atbilstošas fiziskās aktivitātes.

Programmas “Sporto visa klase” oficiālā mājaslapa.

Programmu organizē LOK sadarbībā ar “Olimpisko Solidaritāti”, Izglītības un zinātnes ministriju un pašvaldībām, to atbalsta LOK ģenerālsponsors “Latvijas Mobilais Telefons”, pārtikas un nepārtikas preču mazumtirdzniecības tīkls "Rimi Latvia", sporta preču veikalu tīkls SIA “Sportland”, holdinga kompānija “LNK Group”, un SIA “E.Gulbja Laboratorija”.